About Me

header ads

Helmet Reevu: Helmet Pertama Didunia Yang Mempunyai Cermin Pandang Belakang

Helmet Reevu FSX1 MSX1 Malaysia
Reevu memberikan kemudahan revolusi teknologi cermin pandang belakang ke dalam dunia permotoran. Teknologi cermin pandang belakang atau rear view technology memberikan keselamatan yang lebih baik di jalan raya. Reevu telah berjaya mencipta teknologi pertama didunia yang mempunyai cermin pandang belakang pada helmet yang dapat memberikan pandangan sekeliling 360 darjah. Pihak Reevu yakin bahawa dengan teknologi ini, ia dapat mengelak kemalangan kerana mereka berkata "mencegah lebih baik dari mengubati (prevention is better than cure)". Model helmet yang dimaksudkan ialah Reevu FSX1.

Motor ini telah dikaji bertahun-tahun dan mempunyai ciri reka bentuk Italy dimana ia mempunyai rekabentuk yang segak dan aerodinamik juga memberikan tahap keselematan yang paling baik. Helmet ini memberikan tahap kesedaran kepada penggunanya tentang apa yang berlaku di bahagian belakang dengan adanya teknologi cermin pandang belakang.

Helmet Reevu FSX1 MSX1 MalaysiaHelmet Reevu FSX1 MSX1 MalaysiaHelmet Reevu FSX1 MSX1 MalaysiaHelmet Reevu FSX1 MSX1 Malaysia
Helmet Reevu FSX1 MSX1 Malaysia

Catat Ulasan

0 Ulasan