Yamaha YZF-R125 2013

Yamaha YZF-R125 2013
Yamaha YZF-R125 2013 Race-Blu
 Yamaha YZF-R125 2013 akan didatangi dengan warna baru iaitu scheme waran Race-Blu yang sesuai bagi MotoGP M1.


Yamaha YZF-R125 2013Yamaha YZF-R125 2013
Yamaha YZF-R125 2013Yamaha YZF-R125 2013
Yamaha YZF-R125 2013
Yamaha YZF-R125 2013 Race-Blu
Yamaha YZF-R125 2013
Yamaha YZF-R125 2013 Matt Grey
Yamaha YZF-R125 2013
Yamaha YZF-R125 2013 Absolute White with Gold Rims

48 ulasan

  1. masuk Malaysia ke moto nie?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xmasok?? what a stupid country i had

      Padam
    2. betul tu..aq sokong ko

      Padam
    3. Kebodohan mu terserlah la super gaban ;3

      Padam
    4. masuk malaysia la bdh-2 sekalian

      Padam
    5. Yeke ade di pasaran malaysia?

      Padam
    6. Yeke ade di pasaran malaysia?

      Padam
    7. Aku sokong super gaban.

      Padam
  2. Is It True???...Yamaha R125 ...Here In Malaysia?!

    BalasPadam
    Balasan
    1. rase2nya x masuk..market motor malaysia ni tak berapa bagus berbanding india dan indonesia

      Padam
  3. berapa harga mutur ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau duit Malaysia, hm...xtau la, sbb mungkin x masuk pasaran malaysia.

      Padam
    2. lor...nape xmsok plak..smart kot..haishh

      Padam
    3. RM 23.600.00 tiada cukai..tapi kalau masuk malaysia..paham2 je la cukai dia

      Padam
  4. yamaha yzf250 masuk xmalaysia ??
    law masuk .. agak2 brape price ??

    BalasPadam
  5. yamaha yzf250 masuk xmalaysia ??
    law masuk .. agak2 brape price ??

    BalasPadam
    Balasan
    1. x masuk bos, kalo masuk pun tu mgkin dkt india. tu pun x sure lg

      Padam
  6. Aduh,asal motor ni x masuk malaysia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mcm biasalah, byk model2 yg x dpt msuk Malaysia. banyak faktor yang membuatkan motor2 x dpt msuk Malaysia

      Padam
  7. macam mane kami bleh dpykan moto mcm nie..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nk dptkan motor ni kena import, tp lebih baik beli yamaha fz150 dan convertkan ke yamaha r125, lebih berbaloi. kami ada jual fairing r125, boleh contact melalui email kami di twixstyl@gmail.com jika berminat.

      Padam
    2. Bpe fairing tu

      Padam
  8. yamaha yzf r150 masuk x ?? sbb ari tu ade nmpk kt area kota bharu .. brape harge agak2 ??

    BalasPadam
    Balasan
    1. mgkin bro mksudkan tu yamaha r15. yang di Malaysia ni, motor r15 kebanyakan adalah fz150 pada asalnya. fz150 yang telah diconvert ke r15. Kami ada menjual fairing r15 untuk disarungkan ke fz150

      Padam
    2. brape harge fairing tu yerr tlg blas ekkkk

      Padam
  9. yamaha yzf r150 masuk x ?? sbb ari tu ade nmpk kt area kota bharu .. brape harge agak2 ??

    BalasPadam
    Balasan
    1. mgkin bro mksudkan tu yamaha r15. yang di Malaysia ni, motor r15 kebanyakan adalah fz150 pada asalnya. fz150 yang telah diconvert ke r15. Kami ada menjual fairing r15 untuk disarungkan ke fz150

      Padam
  10. Syg r x masok, aprillia rs4 125 da ad,blh je msok

    BalasPadam
  11. fairing 125 ny asli dak?

    BalasPadam
  12. bro..kalau fairing r125 ni brape? tukar fairing kne x ngn jpj?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat ni dh ramai yg sarung baju dr fz150 ke r15 atau r125, mmg tiada mslh, mengenai harga faring r125, bro boleh email kami di twixstyl@gmail.com

      Padam
  13. boleh tau x harge jika motor ni ade kt malaysia ..
    yamaha yzf 250 r4 ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. YZF 250 masih belum berada di mana2 pasaran buat waktu ini. jadi kami masih belum dpat membuat anggaran harga motor tersebut. untuk maklumat lanjut sila like facbook page kami untuk info2 terkini.
      https://www.facebook.com/MotorMalaysia

      Padam
  14. boleh tau x harge jika motor ni ade kt malaysia ..
    yamaha yzf 250 r4 ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. YZF 250 masih belum berada di mana2 pasaran buat waktu ini. jadi kami masih belum dpat membuat anggaran harga motor tersebut. untuk maklumat lanjut sila like facbook page kami untuk info2 terkini.
      https://www.facebook.com/MotorMalaysia

      Padam
  15. mcm mane harge bg kawasaki z250 ??

    BalasPadam
  16. macam mana proses utk bawak moto ni masuk? mcm kete recon

    BalasPadam
  17. rugi la moto 125cc ni xde kat malaysia..memg minat moto stail mcm nie..pehh..euro style..gempakk...

    BalasPadam
  18. now i have 12 yamaha yzf r1 2010-2013 only YZF-R125..

    BalasPadam
  19. mana kita blh dptkn swing arm mcm r15 utk convert di yfz150??

    BalasPadam
  20. Di kedai je la bro

    BalasPadam
  21. bodo la malaysia, g lantak la market moto lain,, nk jual modenas 125 tp bentok zaman 80an,, ape kejadahnye smue ni

    BalasPadam
  22. hi nama saya satish kerja askar.dulu saya minat nak pakai motor besar iaitu ZX -10 R,tapi sekarang minat nak pakai motor BENELI 600 CC.macam mana saya nak guna motor besar,atau pun macam saya naka dapat kan motor besar ni.

    BalasPadam
  23. pada tahun lepas saya telah mengginakan MOTOR LC 135.sebelum raya pada tahun ini saya telah terlibat kemalangan ,kecederaan di kaki kiri bawa siku lepas itu saya kena 4 jahitan.saya dah malas nak menggunakan motor kecil.saya minat nak pakai motor besar iaitu BENELI 600 CC yang dibuat adalah modal italy yang buat china.kalau apa - apa boleh menghubungi melaka bikers COM.

    BalasPadam
  24. Yamaha r15 bila kluar kat malaysia bro aku dah lame teringin nak beli moto tu brape harga dia ye

    BalasPadam
  25. Pm harga front fairing saja r15 v1 merah hitam

    BalasPadam
  26. apesal yamaha r25 boleh masuk ? takkan laa r125 tak leh

    BalasPadam