Kawasaki Z1000 Special Edition 2013

Kawasaki Z1000 Special Edition 2013
Kawasaki Z1000 Special Edition 2013
Kawasaki mengisytiharkan model Kawasaki Z1000 Special Edition 2013 nya. Perhatikan pada gambar dan anda akan dapat lihat bahawa Kawasaki memberikan Z1000 ini yang terbaik pada penunggang yang sukakan kelajuan. Lihatlah pada rimnya dan tempat duduk pillion, pastinya sangat memikat.

Stay tuned untuk harga dan spesifikasi Kawasaki Z1000 Special Edition 2013 ini.

3 ulasan

  1. kayrul podiot30 Mei 2013 9:53 PG

    peeeeeeer.. gempak kot

    BalasPadam
  2. kat malaysia jek special edition.. kat europe dah basi dah kaler ni.. kat malaysia memang style bawak kuar kaler sikit2.. pastu kuar kaler lain pulak kata special edition..

    BalasPadam
  3. Tak de yg special pun.,...sya pya sama je...kaler je

    BalasPadam